Το εργαστήριο μας

Η charismama δημιουργήθηκε το 2021 και εδρεύει στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας όπου βρίσκεται το εργαστήριο παραγωγής μαρμελάδων και γλυκών του κουταλιού αλλά και η κεντρική διάθεση αυτών.


Στο εργαστήριό μας καθημερινά και με πολλή αγάπη παράγουμε υψηλής ποιότητας γλυκά εδέσματα για όλους εσάς που αναζητάτε ελληνικά, χειροποίητα, μοναδικής γεύσης και αισθητικής προϊόντα. Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς φροντίζουμε να συλλέγουμε οι ίδιοι ή να προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς τα φρούτα κάθε εποχής για να τα μετατρέψουμε σε υπέροχες μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού που θα φτάσουν στο σπίτι σας.


Σκοπός μας είναι να φέρουμε την παράδοση και τις μνήμες της παιδικής μας ηλικίας στο σήμερα και να συστήσουμε στις νέες γενιές τα γλυκά του κουταλιού ως μια πιο αγνή επιλογή γλυκιάς απόλαυσης.

Αποδομώντας κανείς το λογότυπό μας μπορεί να καταλάβει πολλά για εμάς.


Το βάζο συμβολίζει τη συσκευασία των προϊόντων μας.


Το φύλλο την αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας για τη φύση, τους καρπούς που μας προσφέρει και όλους εκείνους που μοχθούν να την καλλιεργήσουν με αγάπη και σεβασμό.


Το charismama συμβολίζει τις δύο γυναίκες που βρίσκονται πίσω από αυτή τη πρωτοβουλία, την Χάρις και τη μαμά της, την Σπυριδούλα που διαθέτει το χάρισμα να δημιουργεί γλυκά εδέσματα με μοναδική γεύση και υφή.